Bell Schedules » Seventh Grade

Seventh Grade

Seventh Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 8:20 AM 8:30 AM 10 min
First Period 8:30 AM 9:40 AM 70 min
Second Period (Includes Lunch) 9:40 AM 11:15 AM 95 min
Third Period (Connections) 11:15 AM 12:05 PM 50 min
Fourth Period (Connections) 12:05 PM 12:55 PM 50 min
Fifth Period 12:55 PM 2:05 PM 70 min
Sixth Period 2:05 PM 3:15 PM 70 min