Bell Schedules » Sixth Grade

Sixth Grade

Sixth Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 8:20 AM 8:30 AM 10 min
First Period 8:30 AM 9:40 AM 70 min
Second Period 9:40 AM 10:50 AM 70 min
Third Period (includes lunch) 10:50 AM 12:25 PM 95 min
Fourth Period 12:25 PM 1:35 PM 70 min
Fifth Period (Connections) 1:35 PM 2:25 PM 50 min
Sixth Period (Connections) 2:25 PM 3:15 PM 50 min