Bell Schedules » Seventh Grade In-Person

Seventh Grade In-Person

Seventh Grade In-Person
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 8:15 AM 8:30 AM 15 min
Focus Period 8:35 AM 9:10 AM 35 min
First Period 9:10 AM 10:10 AM 60 min
Second Period (Includes Lunch) 10:10 AM 11:40 AM 90 min
Third Period (Connections) 11:40 AM 12:30 PM 50 min
Fourth Period (Connections) 12:30 PM 1:20 PM 50 min
Fifth Period 1:20 PM 2:20 PM 60 min
Sixth Period 2:20 PM 3:20 PM 60 min